16 березня 2018 року кафедрою транспортних систем і логістики було проведено Інформаційний день проекту технічної допомоги Європейського Союзу Еразмус+ «Master in Smart Transport and Logistics for Cities»/ Магістерська програма «Розумний транспорт і логістика для міст» (585832-EPP-1-2017-1-IT-EPPKA2-CBHE-JP) для студентів, викладачів та гостей заходу.

Завідувач кафедрою ТСіЛ, проф. Лобашов Олексій Олегович почав зустрів з вітального слова та загальної презентації проекту. В рамках зустрічі були представлені університети-партнери проекту України, Грузії, акцент зроблено на університетах країн Європейського союзу.

Розглянуті питання змісту та очікуванні результати програми SmaLog. Висвітлені студентські можливості при навчанні за Європейською магістерською програмою «Розумний транспорт і логістика для міст», такі як можливість отримання подвійного диплому ЄС – Україна, навчання і проходження практики в університетах ЄС, навчання у сучасних науково-дослідних лабораторіях і т.ін.

На зустрічі була присутня спеціаліст Центру Міжнародної діяльності та освіти Троян Владислава Ігорівна. Владислава Ігорівна детально розповіла про Процедуру підтримки студентів при навчанні та стажуванні в університетах Європи в рамках програми Еразмус+.

По завершенні зустрічі проф. Лобашов Олексій Олегович ще раз наголосив та звернув увагу студентів на критерії вступу до магістерської програми «Розумний транспорт і логістика для міст», та подякував всім присутнім за дружню, цікаву та плідну зустріч.