Спортивне життя Університету різноманітне. Можна займатися на заняттях, можна відвідувати різноманітні секції у поза навчальний час, можна відстоювати честь Університету на змаганнях різного рівня
Умови для фізичного розвитку прекрасні існує цілий спортивний корпус. Заняття проводять майстри спорту і кваліфіковані викладачі.

 

Заняття з фізичного виховання

проходять на п’яти курсах денної форми навчання в 3-х відділеннях:
– фізичного виховання, наймасовіше відділення, в якому займаються студенти 1-2 курсів згідно розкладу занять відділення після проходження медичного огляду і отримання допуску до занять. Заняття проводяться в спортивному комплексі університету, в гуртожитках № 5 і 6 (для студентів проживають в гуртожитках). На заняттях студенти опановують такі спортивні дисципліни: спортивні ігри (волейбол, баскетбол, футзал, бадмінтон, настільний теніс), силова підготовка (армспорт, атлетична гімнастика, пауерліфтинг), єдиноборства (боротьба вільна та класична), аеробіка;

Панорама 5

– спортивного вдосконалення, в якому займаються спортсмени які раніше займалися різними видами спорту і мають спортивні розряди або звання. Студенти-спортсмени проходять відбір у тренера-викладача за обраним видом спорту, отримують медичний допуск, пишуть заяву на ім’я завідувача кафедри про переведення їх з підготовчих груп в групу ОСС та відвідують заняття згідно розкладу спортивного клубу університету.

DSC 01381 Панорама 3 Панорама 4

– лікувальної фізкультури, в якому займаються студенти мають відхилення в стані здоров’я і не мають допуску для занять в групах загальної фізичної підготовки, а також студенти отримали різні травми в період навчання в університеті і також не мають фізичної можливості відвідують заняття  ФВ. Студенти відвідують заняття в групах ЛФК в 20-й студентській лікарні і СМГ (спецмедгруппах) з викладачем кафедри Садовської Іриною Юріївною згідно розкладу роботи груп СМГ.

Панорама 1 Панорама 2